Kritiky.cz > Krátké recenze > Mládeži nepřístupno (2013)

Mládeži nepřístupno (2013)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Před tře­mi týd­ny zača­la pre­mi­é­ra nové­ho fil­mu, kte­rý se nazý­val Mládeži nepři­stup­no. Nevim, jak se autor jme­nu­je, ale vim, že nato­čil film Blbý a blběj­ší a ten se mi hod­ně libil tak jsem oče­ká­val, že to bude sup­ro­vý film.
Upřimně jsem od toho čekal vice, Nemělo to sko­ro žád­ný děj, bylo to slo­že­no z něko­li­ka pří­bě­hů.
Od fil­mu s tako­vým­to názvem jsem čekal něco odváž­něj­ší­ho a zají­ma­vé­ho, vždyť to bylo pristup­né od pat­nác­ti let. Za ty pení­ze teda pěk­ná pito­mi­na. Obraz čis­tý, ale celý dojem kazí zvuk s titul­ka­ma.
Obraz se posou­val straš­ně rych­le a ani se to nestih­lo čist titul­ky, někte­rou chví­li jsem ani nevě­děl o co se jed­ná.
Za vel­ké plus u toho­to fil­mu pova­žu­ju zába­vu. Někdy jsem se mohl počů­rat smí­chy, ale někdy to bylo i trap­ní. Na nic také je, že žád­né­ho her­ce jsem dosud neznal, moh­li tam hrát aspoň něja­cí zná­mí her­ci a mož­ná by to vypa­da­lo lépe.
Na ten­to film už bych nej­spíš nešel, pro­to­že mně to vůbec neza­u­ja­lo. Mnoho zápo­rů a pár kla­dů to nedo­ká­že vyvá­žit, pro­to ten­to film hod­no­tím jako pod­prů­měr­ný. Za ty pení­ze oprav­du nic moc, bylo by lep­ší vyu­žit je jinak. Čtenáři klid­ně se zajeď­te na ten­to film podí­vat, ale neo­če­ká­vej­te nic extra :D::D Kdo zde najde všech­ny chy­by ??? 😀


Podívejte se na hodnocení Mládeži nepřístupno na Kinoboxu.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,37388 s | počet dotazů: 277 | paměť: 71808 KB. | 28.03.2024 - 19:10:40