Kritiky.cz > Krátké recenze > Deadly Class (2018) (seriál)

Deadly Class (2018) (seriál)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Nejlepší seri­á­lo­vá komik­sov­ka vůbec a také dost mož­ná i spl­ně­ný sen.

Deadly Class obsa­hu­je snad vše, co ve fil­mo­vém svě­tě milu­ji ( Prostředí ško­ly, šika­na, nájem­ní zabi­já­ci, filo­so­fic­ké úva­hy, fil­mo­vé naráž­ky, krás­né ženy, per­fekt­ní akce, sluš­ná por­ce nási­lí, solid­ní che­mie mezi posta­va­mi, sluš­né dějo­vé zvra­ty, punc ori­gi­na­li­ty a zvrh­lý séri­o­vý vrah?!! Co víc chtit, tedy asi jako když si doma chys­tá­te koktejl a nahá­zí­te tam 5 oblí­be­ných suro­vin, tak Vám vznik­ne chu­ťo­vý orgas­mus.

Příběh se sou­stře­dí na střed­ní ško­lu pro nájem­né zabi­já­ky se strikt­ní­mi pra­vi­dly a zají­ma­vý­mi před­mě­ty ( Místo che­mie je nau­ka o jedech a typic­ký domá­cí úkol zna­me­ná jít něko­ho zabít do ulic). Jsou zde také gan­gy jak z věze­ní ( Jsou tu Mexikánci, Japonský klan assas­si­nů, Náckové a Nerdové).

Jsou zde vel­mi sym­pa­tic­ké posta­vy ( Černoch paci­fis­ta, Mexická Harley Quinn, Japonská samu­raj­ka, Gotická „upír­ka“, namyš­le­ný Rusák a mno­ho dal­ších) všich­ni s děsi­vou minu­los­tí ( V kaž­dém díle se uká­že fla­shback o jed­not­li­vé posta­vě v komik­so­vé sty­li­za­ci a to pat­ří k vel­mi sil­ným momen­tům seri­á­lu). Vynikající je i hlav­ní hrdi­na, kte­rý má cha­risma­tu na roz­dá­vá­ní a Benedict Wong v roli přís­né­ho uči­te­le a jeho filo­so­fic­ké úva­hy bys­te si nej­rad­ši vypsa­li na celou A4.

Rozhodně se dá chvá­lit i samot­ná akce, jsou zde růz­no­ro­dé sou­bo­je s pes­trou cho­re­o­gra­fií a krví se zde samo­zřej­mě nešet­ří. Velmi mě zau­ja­ly dia­lo­gy, kte­ré jsou jed­nak vtip­né, tak i tref­né a také je zde spous­ta fil­mo­vých nará­žek ( 50 more years and it will look like Mad Max here!!).

Do toho vše­ho zde také řádí séri­o­vý vrah Fuck Face, psy­cho­pat s popá­le­nou tvá­ří se sla­bos­tí pro koz­ly a psy.

Samotné finá­le pat­ří k tomu nej­lep­ší­mu, co jsem za posled­ních pár let viděl. Víceméně Home Invasion/ Hixploitation, kde je barák vyma­lo­ván krví a mrt­vo­la­ma až mi to při­po­mně­lo Evil Dead a k tomu plet­ky s Mexickým kar­te­lem... Nálož.

Doporučuji! S tímhle si někdo vyhrál. Umbrella Academy půso­bí ved­le Deadly Class vylo­že­ně směš­ně. 100%


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,93865 s | počet dotazů: 262 | paměť: 71893 KB. | 19.04.2024 - 04:36:34