Kritiky.cz > Krátké recenze > Tomb Raider (2018)

Tomb Raider (2018)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Nářez jak sviň! Oscarová hereč­ka Alicia Vikander je při­ro­ze­ně nád­her­ná, mla­dá, v boji zdat­ná a byť její prsa nejsou jako od Angelíny, vůbec to neva­dí její herec­ký výkon je dale­ko půso­bi­věj­ší.

Film má vel­mi pří­jem­ný spád, na Laru se hez­ky kou­ká a dostá­vá celý film nesku­teč­nou sadu ode­všaď, že na kon­ci jsem odchá­zel z kina více polá­ma­ný než ona samot­ná.

První polo­vi­nu fil­mu zaujme nahá­něč­ka s koly, kte­rá je více inten­ziv­něj­ší než kdeja­ká jiná nahá­něč­ka s auty a půso­bi­vé ztros­ko­tá­ní lodi, kte­ré napě­tím bere divá­ko­vi dech.

Jakmile se Lara ocit­ne na ost­ro­vě je z toho dob­ro­druž­ná žra­ni­ce, kte­rá si bere to nej­lep­ší z Indiána Jonese a záro­veň se krás­ně drží her­ní před­lo­hy ( Letadlo, padák, luk- ste­al­th akce) k tomu sliz­ský zápo­rák Walton Goggins a dob­rák Daniel Wu, u kte­ré­ho mě troš­ku mrzí, že nepřed­ve­dl nic z mar­tial arts.

Finále dá zase zavzpo­mí­nat na sta­rou Mumii, tak­že kdo milu­je hrob­ky, čer­nou magii, pas­ti, hádán­ky, tak si film uži­je tak­též do syta.

No já jsem výbor­ně poba­ven, dostal jem krás­ný dob­ro­druž­ný mix, jaký v kinech nebyl léta a s Warcraftem je Lara defi­ni­tiv­ně nej­lep­ší her­ní před­lo­hou.

Sequel chci, co nejdřív, tak nevá­hej­te, vyraž­te a při­spěj­te! Po dru­hém zhléd­nu­tí nad­še­ní lehce opadlo, ale pořád fajn zále­ži­tost. 80%


Podívejte se na hodnocení Tomb Raider na Kinoboxu.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,04550 s | počet dotazů: 270 | paměť: 71797 KB. | 29.03.2024 - 09:11:33