Kritiky.cz > Filmy > Filmové recenze > Děda, postrach rodiny aneb Robert De Niro opět řádí v roli vynalézavého děduly

Děda, postrach rodiny aneb Robert De Niro opět řádí v roli vynalézavého děduly

Deda
Deda
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Celosvětová viro­vá patá­lie žel­bo­hu bio­gra­fům nadá­le nepře­je, a pro­to se fil­mo­ví labuž­ní­ci musí spo­ko­jit s málem. Já jsem si z poně­kud skrov­né nabíd­ky v našem kra­ji ten­to­krá­te vybral Roberta De Nira v roli cha­risma­tic­ké­ho dědu­ly, jemuž jeho vnuk vyhlá­sí vál­ku. Svými rodi­či je totiž při­nu­cen pře­ne­chat dědó­cho­vi Edovi svou dět­skou svět­ni­ci a sám se musí pako­vat na půdu.

Hlavním šou­me­nem je tu pod­le oče­ká­vá­ní De Niro, jenž je i ve svém pokro­či­lém věku sym­pa­tic­kým štra­má­kem. Dnes už mu je 77 let, i když v době natá­če­ní byl pře­ci jen o něja­ký ten pátek mlad­ší. Děda, postrach rodi­ny, v ori­gi­ná­le The War with Grandpa, byl nafil­mo­ván již v roce 2017 a od té doby se jeho pre­mi­é­ra z růz­ných důvo­dů odklá­da­la.

Ostatní posta­vy včet­ně vnu­ka Petera a jeho par­ty spo­lu­žá­ků jsou veskr­ze oukej a dotvá­ří atmo­sfé­ru pro cílo­vou sku­pi­nu sním­ku, kte­rou jsou pře­de­vším rodi­ny s dět­mi. Ty se prav­dě­po­dob­ně také budou nej­ví­ce bavit při růz­ných pas­tič­kách, jež na sebe děda Ed a Pete vzá­jem­ně kutí.

„Sám doma“ to sice není, i když Vánoce se tu rov­něž obje­ví. Postará se o ně nejmlad­ší vnuč­ka Jennifer v podá­ní Poppy Gagnon, jejímž vysně­ným přá­ním je osla­va naro­ze­nin se Santou. A prá­vě malá Jenni je zce­la bez dis­ku­zí tím nej­kou­zel­něj­ším na celém fil­mu. Takového kulíš­ka by si přál snad kaž­dý rodič. Nu a bonu­sem je pak stá­le šikéz­ní Uma Thurman, kte­rá si tu střih­la „De Nirovu“ dce­ru.


Photo © 101 Studios


Podívejte se na hodnocení Děda, postrach rodiny na Kinoboxu.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

Autor je šéfredaktorem webu Pažót.cz

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,97678 s | počet dotazů: 267 | paměť: 72045 KB. | 19.04.2024 - 10:23:12