Kritiky.cz > Domácí rady > Víte co je to Kratom (Mitragyna Speciosa) ?

Víte co je to Kratom (Mitragyna Speciosa) ?

1
1
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Dle mého názo­ru nej­zá­zrač­něj­ší strom na naší pla­ne­tě. Roste už stov­ky, mož­ná tisí­ce let v oblas­ti Indonésie a její­ho oko­lí. Tamní lidé vyu­ží­va­jí lis­tů toho­to stro­mu k pří­pra­vě nej­růz­něj­ších léči­vých pří­prav­ků. Ptáte se jak na lidi půso­bí účin­né lát­ky z lis­tů toho­to úžas­né­ho stro­mu ? Dodává jim ener­gii tolik potřeb­nou pro jejich kaž­do­den­ní těž­kou prá­ci na polích a doká­že dokon­ce i zlep­šit nála­du. Když jsem popr­vé vyzkou­šel prá­šek z lis­tů, byl jsem napros­to nad­še­ný. To že při­šel nával ener­gie a navíc jsem měl skvě­lou nála­du byl jen začá­tek. Najednou jsem dostal neu­vě­ři­tel­nou chuť pra­co­vat. Posekal jsem zahra­du, vylu­xo­val byt, nasklá­dal dal­ší myč­ku na nádo­bí a nej­lep­ší na tom bylo, že mě to dokon­ce i bavi­lo. Ale to je jen jed­na z tvá­ří kra­to­mu. Tou dru­hou stra­nou kra­to­mu je, že doká­že půso­bit i rela­xač­ně.

THCP car­tridge

1

Co to zna­me­ná ? Přijdete domů po nároč­ném dni v prá­ci a navíc s nála­dou pod psa. Není nic lep­ší­ho než si udě­lat čaj z čer­ve­né­ho nebo hně­dé­ho kra­to­mu. Potom už jen sta­čí sed­nout si na oblí­be­nou pohov­ku a vychut­nat si krás­ný stav uvol­ně­ní a neu­vě­ři­tel­né poho­dy. Kratom je vlast­ně pochá­zí ze stej­né­ho rodu jako káva. Neobsahuje však kofein. S kra­to­mem však musí­te zachá­zet s úctou, stej­ně jako s kaž­dým jiným lékem. Pokud ho začne­te zne­u­ží­vat a brát ho ve vel­kém množ­ství, může se mís­to léči­vé­ho účin­ku dosta­vit nepří­jem­né boles­ti hla­vy, nevol­nost apod. Proto i u kra­to­mu pla­tí pra­vi­dlo, že méně zna­me­ná více !!! V tuto chví­li je kra­tom v čes­ké repub­li­ce mož­né běž­ně zakou­pit.

Situace se ale poma­lu bohu­žel mění. Velké far­ma­ceu­tic­ké gigan­ty vidí v kra­to­mu vel­ký pro­blém. Kratom totiž může při­brz­dit pro­dej jejich léků a tak se postup­ně děje, že jak v USA, tak i v Evropě, lobu­jí tyto spo­leč­nos­ti pro jeho úpl­ný zákaz. Pomalu, ale jis­tě se jim to bohu­žel daří. Pokud vás moje slo­va zau­ja­la a chce­te vědět detail­ně co je kra­tom ? dopo­ru­ču­ji vám navští­vit webo­vé strán­ky www.kouzelnykratom.cz a zjis­tit si o kra­to­mu maxi­mál­ní množ­ství dostup­ných infor­ma­cí.


Nejlépe zaže­ne úna­vu bílý kra­tom, kte­rý povzbu­dí a dodá zpět potřeb­nou ener­gii.

Na špat­nou nála­du vám pak skvě­le pomů­že zele­ný kra­tom. Vyzkoušej a nebu­deš lito­vat.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,23142 s | počet dotazů: 265 | paměť: 71977 KB. | 18.04.2024 - 04:09:50