Kritiky.cz > Články > Natáčí se třetí řada seriálu První republika

Natáčí se třetí řada seriálu První republika

DSC04355
DSC04355
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Až do léta letoš­ní­ho roku se natá­čí dal­ší řada oblí­be­né­ho seri­á­lu První repub­li­ka, jed­ná se o tři­náct dílů tře­tí řady. Za kame­rou opět sto­jí Biser A. Arichtev a do hlav­ních rolí jsou obsa­ze­ni Jiří Vyorálek, Ján Koleník, Veronika Arichteva, Brigita Cmuntová, Vladimír Polívka, Stanislav Majer, Bořek Joura, ad. Ve tře­tí řadě se navíc bude děj ode­hrá­vat v loka­cích mimo Prahu, např. v Kutné Hoře, na zám­ku Ploskovice, v Terezíně, na zám­ku Veltrusy, apod.

V nedě­li 17.června se štáb s her­ci pře­su­nul do Prahy, do Radiopaláce na Vinohradech. Tam se ode­hrá­la scé­na, kde Vladimír Polívka svá­dí boxer­ský zápas se svým pro­tiv­ní­kem. V pub­li­ku sle­du­jí zápas hlav­ní posta­vy seri­á­lu – pan Vladimír Valenta a pan Jaroslav Valenta, kte­ré dopro­vá­zí paní Magdaléna Škvorová, pan Hans von Lippi se svo­jí ženou, ad.

To, jak zápas dopad­ne, a jak se bude vše odví­jet, ale tvůr­ci nepro­zra­di­li a tak si musí divá­ci počkat ješ­tě něko­lik měsí­ců na vysí­lá­ní této tře­tí řady.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,13741 s | počet dotazů: 275 | paměť: 71836 KB. | 28.03.2024 - 19:37:18