Kritiky.cz > Krátké aktuality > Krátké herní aktuality > Techland odprezentoval Dying Light 2 s podtitulem Stay Human. Hra vyjde v prosinci s českými titulky. Na třicetiminutové prezent...

Techland odprezentoval Dying Light 2 s podtitulem Stay Human. Hra vyjde v prosinci s českými titulky. Na třicetiminutové prezent...

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Techland odpre­zen­to­val Dying Light 2 s podti­tu­lem Stay Human. Hra vyjde v pro­sin­ci s čes­ký­mi titul­ky. Na tři­ce­ti­mi­nu­to­vé pre­zen­ta­ci pol­ské spo­leč­nos­ti Techland jsme se dozvě­dě­li, že pokra­čo­vá­ní Dying Light se ode­hrá­vá 20 let po udá­los­tech prv­ní hry, zasa­ze­né do měs­ta Villedor, kte­rý obý­va­jí frak­ce, ban­di­ti a nemrt­ví. Je tomu 12 let, co uni­kl virus z Harranu a vyhla­dil 98% celé popu­la­ce. My bude­me hrát za Aidena Caldwella, kte­rý boju­je se svou minu­los­tí a tajem­ství­mi z dět­ství. Scenáristé Caldwella popi­su­jí jako zají­ma­vou a kom­plex­ní posta­vu, kte­rá se na prv­ní pohled jeví jako samo­tář, nicmé­ně to jak se bude cho­vat, bude jenom na nás. Rozhodnutí budou roz­dě­le­na do tři vrs­tev, od těch co nej­ví­ce ovliv­ní pří­běh, až po ty, co pro­ve­dou změ­ny ve svě­tě. Dále vývo­já­ři sli­bu­jí až 3000 par­kou­ro­vých ani­ma­cí, což je dvoj­ná­so­bek opro­ti prv­ní hře a chy­bět nebu­de ani koo­pe­ra­ce až pro čty­ři hrá­če. Hra vychá­zí 7. 12. 2021 pro PC, Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One a PlayStation 4 s čes­ký­mi titul­ky.

https://www.youtube.com/watch?v=G19cpgVRxO8&feature=emb_logo&ab_channel=DyingLight


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

Mahriz je správcem facebookových stránek o filmových (Mahriz Movies) a herních aktualizacích (Mahriz Gaming)

  • Mahriz Movies je domov zpráv, spekulací, analytiky a ocenění. Cílem rozrůstajícího projektu je poskytovat kvalitní informace napříč filmovým průmyslem.
  • Mahriz Gaming je domov zpráv, spekulací, analytiky a ocenění. Cílem rozrůstajícího projektu je poskytovat kvalitní informace napříč herním průmyslem.
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,48500 s | počet dotazů: 270 | paměť: 71836 KB. | 19.03.2024 - 11:32:48