Kritiky.cz > Krátké aktuality > V období korony se na Berounsku točí Česká televize seriál Chataři v režii Radka Bajgara (Teorie tygra) dle scénáře Petra Kolečka (Most!, Okresní přebor)

V období korony se na Berounsku točí Česká televize seriál Chataři v režii Radka Bajgara (Teorie tygra) dle scénáře Petra Kolečka (Most!, Okresní přebor)

Chatari
Chatari
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Do cha­to­vé osa­dy Záhoří jez­di­li už jejich dědo­vé, rodi­če a budou do ní jez­dit i jejich děti. Platí tu neměn­ná pra­vi­dla a tra­di­ce. Přesto, že svět se mezi­tím změ­nil. Někdo zbo­ha­tl, někdo nao­pak. Stali se z nich pra­vi­čá­ci i levi­čá­ci, Pražáci i Moraváci, libe­rá­lo­vé i milov­ní­ci tra­dič­ních hod­not. Vzdálili se sobě na hony. Neshodli by se v prá­ci, u tele­viz­ní­ho pro­gra­mu ani u voleb. Především pro­to, že by se vůbec nepo­tka­li. Každý totiž žije ve své soci­ál­ní bub­li­ně. Podle toho to ostat­ně od pát­ku do nedě­le v osa­dě vypa­dá.... v hlav­ních rolích se zde před­sta­ví Ivana Chýlková, Martin Myšička, Pavla Beretová či Igor Bareš. Natáčení bude pro­bí­hat do říj­na, na tele­viz­ní obra­zov­ky by měl seri­ál dora­zit v roce 2021.....


Foto: Česká tele­vi­ze / Tereza Suchánková


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,18263 s | počet dotazů: 254 | paměť: 72056 KB. | 20.04.2024 - 16:37:06