Kritiky.cz > Seriály > TV Recenze > Emily in Paris - nová seriálová jednohubka od Netlixu

Emily in Paris - nová seriálová jednohubka od Netlixu

Emily 1
Emily 1
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

V češ­ti­ně zní název seri­á­lu Emily v Paříži a na Netlixu měl pre­mi­é­ru 2.října 2020. Pokud jste fanouš­ky kul­tov­ní­ho Sexu ve měs­tě, mož­ná si vzpo­me­ne­te na šes­tou sérii, kdy Carrie násle­do­va­la své­ho aman­ta Petrovského a odstě­ho­va­la se za ním do Paříže. Příběh seri­á­lu Emily in Paris je více­mé­ně podob­ný – až na pár výji­mek. Méně sexu, méně módy, více soci­ál­ních médií.

Proč jede Emily do Paříže

V Chicagu, ve kte­rém Emily byd­lí a pra­cu­je, se dosta­ne ke skvě­lé pra­cov­ní pří­le­ži­tos­ti. A tak si sba­lí kuf­ry, nastou­pí do leta­dla a odle­tí za pra­cí do Paříže. Ačkoli je to pou­ze na rok, její­mu pří­te­li se to moc nelí­bí. Možná za to může i fakt, že Emily neu­mí slo­vo fran­couz­sky. Ale je to detail, na kte­rém vlast­ně ani tak nezá­le­ží.

Když dora­zí Emily do Paříže čeká na ni její nový dočas­ný byt s výhle­dem na měs­to. A pozor! Spoiler alert! Kupodivu nemá výhled na Eiffelovku, což je klišé, kte­rým nás krmí fil­mo­ví tvůr­ci snad od nepa­mě­ti. Takže tvůr­cům tím­to dávám body navíc!

Tvůrci a herec­ké obsa­ze­ní

Za sce­ná­řem sto­jí Darren Star. Pokud Vám je toto jmé­no pově­do­mé, tak jste buď fanouš­ky již zmí­ně­né­ho Sexu ve měs­tě, nebo jste kou­ka­li na Beverly Hills 90210, 90210: Nová Generace a nebo tře­ba Melrose Place. Hlavní roli Emily ztvár­ni­la Lily Collins, kte­rá hrá­la ve fil­mech Sněhurka, Zlo s lid­skou tvá­ří nebo napří­klad S lás­kou, Rosie.


Photo © Netflix / Stephanie Branchu


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,28521 s | počet dotazů: 271 | paměť: 71933 KB. | 28.03.2024 - 19:48:50