Kritiky.cz > Filmy > Retro filmové recenze > Jak vycvičit draka: Překvapivě zábavná animovaná perla, která osloví všechny věkové skupiny

Jak vycvičit draka: Překvapivě zábavná animovaná perla, která osloví všechny věkové skupiny

Photo © DreamWorks SKG
Photo © DreamWorks SKG
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Animáku Jak vycvi­čit draka se před nástu­pem do kin nepřed­po­ví­da­lo moc dob­ré při­je­tí. Vcelku neza­jí­ma­vá kam­paň, nepří­liš pře­svěd­či­vé trai­le­ry a pře­ko­na­ná ani­ma­ce nazna­čo­va­ly, že tohle bude krok ved­le. V kinech nako­nec ten­to ani­mák ale zabo­do­val, stal se neče­ka­nou trval­kou a tvůr­cům sluš­ně vydě­lal.

Photo © DreamWorks SKG

Při jed­nom úto­ku dra­ků se mu však zada­ří zra­nit nej­moc­něj­ší­ho draka a tak se vydá­vá do lesa jej dora­zit. Na to však nemá srd­ce a tak ho začne poma­lu zkou­mat a vytvo­ří se mezi nimi pou­to. Jak vycvi­čit draka je pře­kva­pi­vě zábav­nou, dob­ře odvy­prá­vě­ným pří­bě­hem nejen pro děti. Ve fil­mu totiž všech­no je na svém mís­tě a i přes pár vad je to jeden z nej­zá­bav­něj­ších fil­mů letoš­ní sezó­ny.

Photo © DreamWorks SKG

Vcelku je to vel­mi pove­de­ná ani­mo­va­ná zába­va pro širo­ké spek­trum divá­ků, kte­rá upřím­ně vyprá­ví pří­běh o mla­dém chlap­ci, roz­to­mi­lém dra­ko­vi a ne až tak roz­to­mi­lém zlém dra­ko­vi. Celé je to navíc pod­po­ře­no skvě­lý­mi her­ci kte­ří pro­půj­či­li své hla­sy hlav­ním posta­vám. Jako pří­da­vek film nabí­zí něko­lik dob­ře míře­ných zábě­rů a vti­pů kte­ré vykouz­lí úsměv nejen těm nejmen­ším ale i těm star­ším.

Hodnocení: 83 %
Koktejl
:
35 % Slušný pří­běh
35 % Zábavné podá­ní
30 % Draci a Vikingové


Podívejte se na hodnocení Jak vycvičit draka na Kinoboxu.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup

Části seriálu:  Jak vycvičit draka


Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

Student dvouoborového studia Anglická filologie / Filmová věda, dlouholetý fanoušek filmu, hudby a televize. Více o mně na profilu na CSFD.cz : http://www.csfd.cz/uzivatel/135140-sanchezcz/

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,08548 s | počet dotazů: 253 | paměť: 72055 KB. | 29.03.2024 - 09:30:45