Kritiky.cz > Domácí rady > Hledáte ideální fitcentrum či posilovnu v Praze? Našli jsme za vás!

Hledáte ideální fitcentrum či posilovnu v Praze? Našli jsme za vás!

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Posilovani

Největší efekt má cvi­če­ní, kte­ré je pro­vá­dě­no pra­vi­del­ně, peč­li­vě a nej­lé­pe na kva­lit­ních posi­lo­va­cích stro­jích. Domácí posi­lov­na nemů­že nikdy při­nést tako­vé „ovo­ce“ jako posi­lov­na, kte­rá je vyba­ve­na spe­ci­ál­ní­mi stro­ji. V tom­to člán­ku vám při­ná­ší­me tip na posi­lov­nu, kte­rá se může stát vaším dru­hým domo­vem. Její vyba­ve­ní a služ­by urči­tě musí nadchnout všech­ny ama­tér­ské i pro­fe­si­o­nál­ní milov­ní­ky posi­lo­vá­ní.

Ráj na zemi má jmé­no Kentoya Fitness
Naším tipem je Kentoya Fitness, kte­rá se nachá­zí na v Praze na adre­se Topolová 2916/14. Pro všech­ny nad­šen­ce do cvi­če­ní a posi­lo­vá­ní má při­pra­ve­no hned něko­lik zají­ma­vých lahů­dek. Prvním důvo­dem, proč pra­vi­del­ně Kentoya Fitness navště­vo­vat, je její vel­ko­ry­sé vyba­ve­ní. Na plo­še 400 m čtve­reč­ních na vás čeka­jí svě­tozná­mé posi­lo­va­cí stro­je Grün sport. Stroje jsou po posi­lov­ně logic­ky roze­sta­vě­ny tak, abys­te vždy posi­lo­va­li danou část těla a nemu­se­li nikam slo­ži­tě pře­chá­zet. Kentoya posi­lov­na Praha 10 nabí­zí i služ­by pro­fe­si­o­nál­ních tre­né­rů. Na ně se může­te spo­leh­nout v pří­pa­dě, když potře­bu­je­te radu, jak stroj pou­ží­vat, ale i teh­dy, když chce­te nasta­vit tré­nink na míru. Trenéři vám pora­dí i se správ­nou výži­vou během cvi­če­ní. Více o nasta­ve­ní správ­né­ho jídel­níč­ku se dozví­te zde.

fitness_01

Výhody, kte­ré sto­jí za to!
Pro své stá­lé zákaz­ní­ky si Kentoya fit­ness Praha 10 při­pra­vi­la výhod­né balíč­ky. Jsou to výhod­něj­ší ceny pro drži­te­le Klubové kar­ty KENTOYA či per­ma­nent­ky. Pokud půjde­te do posi­lov­ny popr­vé, zís­ká­te vstup zdar­ma, abys­te si moh­li vše vyzkou­šet. Připraveno je i zvý­hod­ně­né vstup­né pro stu­den­ty a důchod­ce.

fitness_02

Masáže, solár­ko i kos­me­tic­ké služ­by
Přímo v posi­lov­ně se nachá­zí také solári­um, tak­že se po cvi­če­ní může­te zajít opá­lit a být ješ­tě krás­něj­ší. Vychutnat si také může­te masá­že – i v tom­to smě­ru je nabíd­ka pes­t­rá. V nabíd­ce je masáž kla­sic­ká, ale tře­ba i thaj­ská, fidžij­ská, havaj­ská a jiné. Objednat se může­te i na ošet­ře­ní ple­ti pro reduk­ci vrá­sek či na pro­dlou­že­ní řas.


Foto:

Popis

Popis
English: Daron Lytle, husband of Sgt. 1st Class Heather Lytle, Regimental Support Squadron, 11th Armored Cavalry Regiment, works out at the Freedom Fitness Center on Fort Irwin, Calif. When not sup­por­ting the National Training Center as a electro­nics tech­ni­ci­an, Daron com­pe­tes in pro­fes­si­o­nal body­bu­il­ding com­pe­ti­ti­ons nation-wide. (Photo cour­te­sy of the Lytle Family)
Datum 16. říj­na 2009
Zdroj United States Army
Autor Courtesy pho­to

Licence

Public domain
Tento obrá­zek nebo sou­bor je dílem zaměst­nan­ce Armády Spojených stá­tů ame­ric­kých poří­ze­ným nebo vytvo­ře­ným během výko­nu ofi­ci­ál­ních povin­nos­tí. Jako dílo fede­rál­ní vlá­dy USA je ten­to obrá­zek nebo sou­bor vol­ným dílem.

Článek je sou­čás­tí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaře­ní, tren­dy...


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,51564 s | počet dotazů: 275 | paměť: 71932 KB. | 29.03.2024 - 16:37:14