Kritiky.cz > Krátké recenze > Alita: Bojový Anděl (2019)

Alita: Bojový Anděl (2019)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Robert Rodriguez po vel­ké odml­ce je zpát­ky a neče­ka­ně při síle! K tomu napo­má­há i James Cameron jako scé­na­ris­ta.

Alita je vizu­ál­ní žra­ni­ce podob­ně jako minu­lo roč­ní Ready Player One a musím říct, že byť jsem k fil­mu původ­ně při­stu­po­val jako k Outsiderovi, tak ve výsled­ku jsem vel­mi potě­šen a odchá­zel z kina spo­ko­jen, jak už dlou­ho ne.

Film se ode­hrá­vá v 26. sto­le­tí, je to tedy Cyberpunk jak víno s vel­mi sym­pa­tic­kou hlav­ní před­sta­vi­tel­kou, jako obvykle solid­ním Christophem Waltzem, načan­ča­nou, nekom­pro­mis­ní akcí ( Choreografie sou­bo­jů špič­ko­vá, pře­hled­ná až dechbe­rou­cí Panzerkunst rules!) a při vel­ko­le­pém finá­le jsem řval přes celé kino štěs­tím i doje­tím. Povedli se i růz­no­ro­dí zápo­rá­ci, hud­ba a hlav­ně to má tem­po rych­lé jak hor­ská drá­ha, že si pře­je­te, ať to má ješ­tě půl hoď­ky navíc.

Vůbec neva­di­lo, že se Rodriguez stra­nil nási­lí a taky pří­bě­ho­vě to moh­lo být urči­tě sil­něj­ší, ale byl jsem ze vše­ho tak une­še­ný, že člo­věk nemá chuť pře­mýš­let asi jako když se před Vámi svlék­ne Megan Fox, tak hle­dět s ote­vře­nou pusou boha­tě sta­čí.

Jedná se o jed­no z nej­lep­ších zpra­co­vá­ní Japonské Mangy, kte­ré jsem kdy viděl a Japonsko se otře­se v zákla­dech. Viděno v Imaxu s masáž­ní­mi seda­dly a s 8 kopeč­ky zmrz­li­ny a slast. Trilogii oka­mži­tě ser­ví­ro­vat bez váhání.85%


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,55862 s | počet dotazů: 257 | paměť: 71914 KB. | 20.04.2024 - 03:59:09