Kritiky.cz > Krátké recenze > Joker (2019)

Joker (2019)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Todd Phillips je reži­sér, kte­rý se pro­sla­vil kome­di­e­mi ( Pařba ve Vegas, Road Trip, Týpci a Zbraně), tak­že Joker byla jeho prv­ní výzva a uspěl na výbor­nou, byť bez men­ších výtek se neo­be­jdu.

DC má svůj prv­ní non main­stre­am film. Joker je pře­de­vším hut­né psy­cho­lo­gic­ké Drama o pro­mě­ně člo­vě­ka v abso­lut­ní­ho šílen­ce, kte­rý se vydá­vá na dráhu zlo­či­nu a troš­ku zamr­zí, že na pra­vé Jokerovo řádě­ní si bude­me muset počkat na Sequel.

Joaquin Phoenix je napros­to odzbro­ju­jí­cí a vyšla­pu­je si ces­tič­ku k Oscarovi, více­mé­ně film sto­jí pou­ze na jeho per­fekt­ním herec­kém výko­nu ( smích!). Skvělá je také atmo­sfé­ra Gothamu, ale měs­tu a tam­ní­mu zlo­či­nu se nevě­nu­je tolik pozor­nos­ti kolik bych chtěl.

Akce zde není takřka vůbec a vylo­že­ně bru­tál­ním způ­so­bem zde zabi­je jen jed­no­ho člo­vě­ka ( v tomhle smě­ru jsem oče­ká­val film špi­na­věj­ší a bru­tál­něj­ší). Finále je poměr­ně šoku­jí­cí, ale taky krát­ké. Větší gra­da­ci bych se nebrá­nil.

Tedy cel­ko­vě vza­to solid­ní film, kte­rý se opla­tí vidět v kině, ale kvů­li poma­lej­ší­mu tem­pu se na dru­hou pro­jek­ci pří­liš nehr­nu. 80%


Podívejte se na hodnocení Joker na Kinoboxu.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,93698 s | počet dotazů: 276 | paměť: 71770 KB. | 29.03.2024 - 09:04:31