Kritiky.cz > Krátké recenze > Zombieland: Rána jistot (2019)

Zombieland: Rána jistot (2019)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Talentovaný Ruben Fleischer ser­ví­ru­je Komedii roku, Jízdu roku a Zombie film roku!

Musím se při­znat, že jsem po trai­le­rech fil­mu pří­liš nevě­řil, ale už od úvod­ních minut bylo zadě­lá­no na srdeč­ní zále­ži­tost a taky, že jo!

Od prv­ní­ho Zombielandu uběh­lo 10 let a změ­nil se svět i posta­vy. Především Zombie, kte­ří se vyvi­nu­li a nyní se dělí na růz­né dru­hy, což mi při­šlo straš­ně fre­sh a nekou­ka­né. Z her­ců samo­zřej­mě nej­ví­ce válí Woody Harrelson, kte­rý si kra­de vět­ši­nu scén pro sebe, ale parád­ní je i ner­dov­ský Jesse Eisenberg a Emma Stone. Jediná nevý­razná je Abigal Breslin, kte­rá jed­nak vypa­dá otřes­ně a je spíš do počtu, pro­to potě­ší dvě nové posta­vy. Sexy Rosaria Dawson a rozkoš­ná Zoey Deutch, kte­rá hra­je naiv­ní hloupou bar­bí­nu doko­na­le a při kaž­dé scé­ně s ní se smě­je celé kino nahlas. ( Do you know why she sur­vi­ved Zombie Apocalypse? Because Zombies eat bra­ins and she has none!)

Krom per­fekt­ní­ho humo­ru ( kaden­ce hlá­šek při­pa­dá asi na kaž­dé 3 minu­ty), potě­ší i akce, kte­rá je hez­ky nato­če­ná, bru­tál­ní, ori­gi­nál­ní a zábav­ná včet­ně vygra­do­va­né­ho finá­le. Mezi high­li­gh­ty urči­tě pat­ří kaž­do­roč­ní oce­ňo­vá­ní za Zombie kill roku.

Jeden z těch fil­mů, kde si po skon­če­ní řek­ne­te „Chci, to vidět zno­va!“.

Velké letoš­ní pře­kva­pe­ní, kte­ré bude bojo­vat o před­ní příč­ky. PS: Po titul­ko­vá Cameo scé­na je per­fekt­ní. 90%


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,51954 s | počet dotazů: 275 | paměť: 71712 KB. | 19.03.2024 - 05:28:47