Kritiky.cz > Krátké recenze > Lung II (2016)

Lung II (2016)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Šikovný Phil Stevens po depre­siv­ní Schíze Flowers ser­ví­ru­je svůj dru­hý počin, kte­rý dost mož­ná zapa­dá do stej­né­ho Universa a je to opět nepří­jem­ná, halu­ci­no­gen­ní a sno­vá noč­ní můra, kte­rá je opět jen pro to nej­o­kra­jo­věj­ší pub­li­kum s vytří­be­ným vku­sem a zvrá­ce­ný­mi chouť­ky.

Film je čer­no­bi­lý a němý, tak­že má jis­tý arto­vý pře­sah a děj je divá­ko­vi pre­zen­to­ván skrz sym­bo­ly, detai­ly, obra­zy, tak­že je nut­ná sil­ná dáv­ka pozor­nos­ti, před­sta­vi­vos­ti a pře­mýš­le­ní a musím uznat, že mě to bavi­lo. Je to jako hrát hru, kde si divák musí celé Puzzle posklá­dat sám. Na vět­ši­nu otá­zek sice divák nedo­sta­ne odpo­věď, ale základ­ní rám­co­vý pří­běh se dá pocho­pit.

Hlavní hrdi­na cho­dí z bodu A do bodu A a zaží­vá tem­né, sno­vé noč­ní můry, kte­ré dost mož­ná jsou spíš násled­ky jeho tem­né minu­los­ti. Je to jeden z těch fil­mů, o kte­rých se dá deba­to­vat, pro­to­že kaž­dý to pocho­pí jinak a všim­ne si něče­ho jiné­ho. Náramek na ruce dává naje­vo, že je to prav­dě­po­dob­ně paci­ent, kte­rý ute­kl z blá­zin­ce a bez­po­chy­by je to magor s vra­žed­ný­mi chouť­ky.

Krom sluš­né kame­ry, tem­ných obra­zů, zaujmou i cre­e­py výje­vy ( pro­hni­lé kost­ry, mrt­vo­ly a ten „Frankensteinův výtvor“ kde je obli­čej seši­tý s peni­sem, zad­kem, pochvou a kdo ví čím ješ­tě je fakt extrém­ní výtvor, kte­rý nezná hra­nic).

Je to zvlášt­ní a roz­hod­ně to nesed­ne kaž­dé­mu, ale já si tam své našel. 7/10:


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,29674 s | počet dotazů: 263 | paměť: 71901 KB. | 16.04.2024 - 18:16:01